PLASTIC SURGERY REPORT

Η ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟMΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ Φ”.


Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μάρκλ τον Μάιο πρόκειται να γίνει μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η ηθοποιός και ο Πρίγιπας γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Soho του Λονδίνου όπου εκείνη είχε πάει  για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ρομαντική τους σχέση απασχόλησε τα διεθνή Μέσα και η ηθοποιός σε κάθε της εμφάνιση άρχισε να προκαλεί φρενίτιδα για ένα της βλέμμα.

Σήμερα θεωρείται πλέον Style Icon με πολλές νέες γυναίκες να μιμούνται το στυλ της και όχι μόνο αφού επιθυμούν να της μοιάσουν .

Έτσι αρκετές απευθύνονται σε Πλαστικό Χειρουργό προκειμένου να αποκτήσουν μια μύτη ή ένα λαμπερό δέρμα σαν αυτό της Μάρκλ.

Τι είναι αυτό όμως που την καθιστά τόσο ελκυστική σε σημείο να έχει επισκιάσει ακόμα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ;

(να σημειώσουμε πως   το «φαινόμενο Kate Middleton» κατέχοντας δική του σελίδα στη Wikipedia, σύμφωνα με το Newsweek,  αξίζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες Αγγλίας για τη βιομηχανία μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου).

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα Πλαστικών Χειρουργών του Λονδίνου που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου μέσω υπολογιστή , η Μέγκαν Μάρκλ έχει το πιο όμορφο πρόσωπο της Βασιλικής Οικογένειας , το οποίο βρέθηκε να είναι κατά 87,4% συμβατό με τον ελληνικό “χρυσό αριθμό φ”.

Τον “χρυσό αριθμό” επινόησαν οι Έλληνες οι οποίοι παρατήρησαν ότι τα πάντα στην γη από τα φυτά μέχρι το ανθρώπινο σώμα , αναπτύσσονται βάσει μιας αναλογίας. Έτσι η θεική αναλογία εκφράζεται με τον αριθμό 1,618 που δίνει την “τιμή” της αρμονίας.

Το πρόσωπο της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ λοιπόν, είναι κατά 87,4% ακριβές σύμφωνα με την χρυσή τομή φ αφού τα φρύδια της, η μύτη της, το πηγούνι και το περίγραμμα του προσώπου της είναι πολύ κοντά στο να αγγίξουν την “τελειότητα” πλησιάζοντας την χρυσή αναλογία της ομορφιάς.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, επίσης 36 ετών, έρχεται δέυτερη στην λίστα με 86,8%.

Η Μέγκαν Μάρκλ έχει εξαιρετική συμμετρία στο πρόσωπο με καλοσχηματισμένη μύτη (98.5%) και ιδανικό περίγραμμα προσώπου (V- shaped), ενώ στο πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον είναι “ιδανική” η απόσταση που υπάρχει μεταξύ του άνω χείλους και της μύτης καθώς και η απόσταση των ματιών της.

Η ΜέγκανΜάρκλ με 87,4% είναι λίγο πιο πίσω από την πιο όμορφη γυναίκα celebrity (που είναι η γυναίκα του ΤζόνυΝτέπ, AmberHeard) με 91,85%.

Στην αντίστοιχη λίστα στους άνδρες την πρώτη θέση με 91.86% έχει ένας από τους γοητευτικότερους άνδρες στον κόσμο, ο Τζόρτζ Κλούνει.

Δείετ το άρθρο σε μορφή .pdf